Onze verpakkingsmogelijkheden

Tray met stretchfolie

Met deze techniek kunnen we jouw product strak verpakken in stretchfolie, waarbij de uitstraling ambachtelijk blijft.

Geautomatiseerde doosjes

We beschikken over hypermoderne, zogenaamde sprinterlijnen, waarmee we (stuks) artikelen in een doosje kunnen verpakken.

Etiketteren en coderen

Je kunt voorbedrukte etiketten kant-en-klaar bij ons aanleveren. Geheel ontzorgd worden? Dat kan! Wij kunnen namelijk zelf ook etiketten inprinten en producten coderen.

Zakken

Producten in zak verpakt, afgewogen of juist in stuks. Met transparante of bedrukte folie. Allemaal mogelijk!

Flowpacken

Een speciale lijn voor het individueel verpakken van producten in (bedrukte) folie, bakje, zakje of schaaltje. Met of zonder etiket.

Handmatig verpakt

Een doos met een gemixt assortiment of een speciale omdoos nodig? Regelen we!

Bulkverpakking

Wij maken van producten in bulkverpakking een product in een consumentenverpakking, direct klaar voor eindgebruik. Of het nu schaaltjes, doosjes of zakjes betreft, jouw bulkgoederen worden aantrekkelijke consumentenproducten.

 

Omdozen, kratten of octabins worden omgepakt tot aantrekkelijke consumentenverpakkingen.

Consumentenverpakking

Het specialisme van PolarPack ligt bij het omzetten van een standaardproduct naar een klantspecifiek product. Van het per stuk verpakken van producten tot aan verschillende producten in dezelfde verpakking, wij kunnen het. Ook afwijkende eenheden en het afvullen in een SRP (Shelf Ready Packaging) is mogelijk. Inclusief coderen en etiketteren om zo jouw product klaar te maken voor internationale verkoop. Ook de gewenste merkbeleving voor de eindverpakking wordt geheel door ons verzorgd. Dit houdt in dat we een standaardproduct omzetten naar een eigen private label product. Wij hebben de flexibiliteit om mee op te schalen als je flink groeit.